Eduard Computers helpt bij het oplossen van computer en Mac problemen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Computers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij het dagelijks gebruik. Met de computer kan alles: internetten, gamen, online bankieren, films bekijken en nog veel meer. De computer doet helaas niet altijd wat u wilt en dit kan tot veel ergernis leiden. Een aantal veel voorkomende computer problemen zijn: een trage computer, spyware, spam, virussen, software en hardware die niet meer werkt of internet dat niet meer werkt. Bij al deze computer problemen kan Eduard Computers uitkomst bieden, zodat u weer van uw computer kunt genieten zoals u dat gewend ben en zonder zorgen.

 

Computer service.

Eduard Computers garandeert dat de service die wij bieden van hoge kwaliteit is. Onze jarenlange computerervaring stelt ons in staat om support te bieden voor verschillende computer systemen. Onze computer service houdt in dat u altijd het beste advies krijgt en van te voren een prijsopgave krijgt van de pc expert op locatie, u betaald nooit voor niet geleverde diensten. Wij hanteren daarom ook No Pay No cure dit houd in dat als wij uw pc/ computerprobleem niet kunnen oplossen u dan ook niets betaald aan Eduard Computers.

 

Uitgebreide support voor verschillende Pc’s.

Wij bieden support voor computers en laptop ’s met Windows, Linux of OSX besturingssystemen. Verder helpen wij u graag met alle computer problemen in de omgeving. Hierbij kunt u denken aan Windows- OSX- en Linuxinstallaties, data back-up, virussen en spyware verwijderen, netwerk configuraties en computerles. Ons computer support team staat voor u klaar 7 dagen van de week van ‘s ochtends tot ‘s avonds!