Spyware en Malware Verwijderen

Spyware nestelt zich ongemerkt op uw pc en verzamelt dan bijvoorbeeld persoonlijke gegevens en verzend deze gegevens naar het internet.

Spyware en Malware Verwijderen
De meeste spyware is niet zo agressief als een virus, maar zijn wel net zo vervelend en zeker gevaarlijk. Spyware nestelt zich ongemerkt op uw pc en verzamelt dan bijvoorbeeld persoonlijke gegevens en verzend deze gegevens naar het internet. Spyware is zelfs in staat om uw persoonlijke inloggegevens en wachtwoorden te achterhalen. Dit kan gevaarlijk zijn bij online betalingen en internet bankieren. Criminelen krijgen op deze manier toegang tot uw rekeningen. De meeste spyware programma’s zorgen ervoor dat u allerlei vervelende pop-up schermen te zien krijgt of dat u veel ongewenste berichten op internet te zien krijgt. Wanneer is de laatste keer geweest dat u uw computer of spyware gecontroleerd heeft?

Verwijderen computer spyware.
Spyware is meestal heel vervelend en vrijwel elke onbeschermde computer met internet toegang is er mee besmet! Eduard Computers, kan u helpen bij het bestrijden en verwijderen van ongewenste programma’s zoals spyware. Wij zullen uw computer geheel scannen en de spyware en malware verwijderen bij u thuis op locatie! Snel en gemakkelijk! Kijk voor eens van onze computer onderhoudsbeurten op onze prijzen pagina.