Computer Beveiliging

Vergeet niet dat uw digitale identiteit te beschermen!

Computer Beveiliging

Computer beveiliging is een onderdeel wat nogal eens wordt vergeten. De hoeveelheid kwaadwillende virussen en software is afgelopen jaar weer verdubbeld en groeit nog steeds explosief. Wanneer is de laatste keer dat u uw computer heeft gecontroleerd met goede antivirus software? De security van uw computer is heel belangrijk tegenwoordig. Weet u welke andere rotzooi en SPY- software op uw computer draaien? Gebruikt u uw computer voor online bankieren of andere bankzaken?
Wist u dat er software bestaat waarmee kwaadwillende uw inloggegevens en wachtwoord kunnen achterhalen? Zorg daarom altijd voor een goede computer beveiliging! Computer Hulp Nederland kan uw PC controleren op ongewenste software of virussen. Deze virussen en software worden vakkundig van uw computer verwijderd, zodat u weer veilig kunt e-mailen, internetten of telebankieren! Beveiliging van uw computer wordt steeds belangrijker. Hackers vinden steeds weer nieuwe methoden om computer beveiliging te omzeilen.
Het aantal computervirussen neemt nog elk jaar schrikbarend toe. De hoeveelheid spam overstijgt ook elke verwachting. Helaas zijn erg weinig mensen op de hoogte van al deze zaken. Iedereen weet heel goed dat hij zijn eigendommen moet beschermen, maar de computer beveiliging laat te wensen over. Juist nu het aantal online betalingen en het internet bankieren aan populariteit winnen. Zorg er daarom voor dat uw computer goed beveiligd is!

Oplossing computer beveiliging

Eduard Computers kan voor u de oplossing zijn om de beveiliging van uw computer na te kijken. Wij komen bij u aan huis en controleren de status van de virus scanner of firewall. Wij geven u tips voor de bewilliging van uw computer en zo nodig kunnen wij een virus scanner en een firewall installeren zodat u weer veilig over internet kunt surfen, zonder bang te zijn dat uw computer wordt gehackt! Kijkt u eens naar onze onderhoudspakketten op onze prijsinformatie pagina.